Ezt is megértük, anyukám öccse is felzárkózott a 40-esek táborába. Utolérve ezzel sógorát nővérét és még a család nagy részét.

A mi családunkban, ha nem is borítékolható a jókedv négyzetesen hatványozott mértéke egy ilyen összejövetelen, akkor is majdhogynem lehet számítani valami hatalmas durranásra. Ez most sem volt másként, ment a szurkálás a beszólogatás, mindenki mindenkit, ha már lúd legyen kövér. Lévén hogy nem láttam már a családom 1-2 tagját majdnem tavaly szeptember óta így számomra külön öröm volt ez a kis összejövetel. Igyekezett mindenki mindenkivel beszélgetésbe elegyedni és ennek egy hangos hangorkán lett a végeredménye. Az urak a tűz körül a grill húsokkal játszottak, a nők a szokásos cseverészést folytatták én meg az ünnepelt feleségével folytattam egy érdekes beszélgetést némi sör elfogyasztása mellett :-)! Azóta tudom, hogy "Dugj meg szemem" van, ami egy körülbelül 4 perces stand up és plusz fél perc activity után derült ki, hogy mit is jelent. / Olyan nézésem és szemem van, hogy nem lehet neki ellen állni, ágyba vivős a nézésem/ Hát itt is köszönöm a bókot. Persze azért közben mindenki más is csatlakozott ehhez a kedves beszélgetéshez és a végén már nem tudtam, hogy dicsérnek vagy épp oltogatnak.

 De térjünk vissza az ünnepeltre, aki hát kicsit sármosnak mondható az őszes 40-es, akinek haját egy 50-60-as éveiben járó úr is meg irigyelné, de neki jól áll. Igen a család szekálja emiatt, de én bírom, egy különleges karaktert nyújt neki. De hogy az ajándékok is érthetőek legyen, hát kicsit bemutatom ezt a „vén lókötőt” azoknak, akik nem ismerik. Fiatalon (ezt a szurit most már hivatalosan is öreg vagy:P) nőcsábász hírében állt (ez kicsit erős) de a lényeg hogy szeresse a nőket nagyon meg a cicit, tevetalpat és jó ízesen tud róla beszélgetni. Főleg a mi agyunkat húzta öcsikével folyamatosan és innen jött az ötlet. Kapjon tortát, ami van 40 db marcipán cici. Erre apum kontrázott rá nehogy jól érezze magát nagybátyám, de nála legalább lehet ilyet is tenni. Nem lesz sértődés és veszi a poént. Meg lett az eredménye. A képek az ajándékokról a videó meg az egész buliról mesél. Fogadjátok szeretettel és Öcsi Isten Éltessen sokáig innen is!!

Legalább még 5-ször ennyit!

 

40-esek táborába.

A bejegyzés trackback címe:

https://egomaci.blog.hu/api/trackback/id/tr322197157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása