Love...

2010.06.15. 01:45

Rövid bevezetés talán nem árt, hogy most ezt miért is és hogyan gondolom. Ha már fel lettem keltve és Öcsém is megtalált az éjszaka közepén és leültettem, nézzünk meg egy nem túl pasiknak kitalált filmet hát gondoltam, hogy ide is rögzítem a sorokat, ahogy szokás.

 

Szóval a Sex és New York című (szerintem nem kis sikerű) filmet tudtam Öcsémmel közösen megnézni és közben hatalmasakat derülni rajta. Én már régebben láttam mikor először megjelent egy számomra most is kedves személy közreműködésének segítségével, de most újra megnézni még jobb volt. A mai írásom címe ugye bár a film kulcs szava is. Ismét bizonyítást nyert számomra, hogy minden nő egyforma (és drága hölgyeim félreértés ne essék a pasikkal is így van ez) de ez a film rólatok, -a csodás, csalfa, sexi és még sorolhatnám a jelzőket,- nőkről szól. Sajnos mindkét félnek vannak, árnyoldalai ugye a filmben szerepel megcsalás szakítás faképnél hagyás miegyéb. Ezek a való életben is egymásra épülnek és sorra halmozódnak.

De vegyük csak sorjában, mindenki megtalálta a maga párját partnerét és éltek boldogan. Ahol nem jött össze a gyerek ott "beszerezték" (jó kis japán import:P) ahol előbb lett, meg mint várták ott az esküvővel kompenzáltak, aki a sexre vágyott az is megtalálta, és aki a SZERELMET kereste láss csodát ott volt. Az első gócpont a megcsalás volt, de nézzük meg nagyon alaposan miért következett be (senkit nem szeretnék megbántani) mert a sex nem volt túl rendszeres, és ha volt is- hát azt a jelzőt és mondatot soha nem szeretném meghallani én sem,- ezzel elásta magát a hölgyemény.

Ezt viszont még soha egy nő sem hitte el nekem pedig nem hülyeség és nagyon banálisan egyszerű dologról van szó. Egy férfi csakis addig a Tied, amíg érzi, mert érezteted vele, hogy csak is Őt szereted, és ha kell, meghalsz azért, hogy vele lehess. És nem azért csinálod, amit teszel, hogy ne legyen hiszti és duzzogás, ez nem kényszer csak akkor tedd meg, ha valóban ezt akarod, de akkor adj bele mindent. Ha ezt megteszed, akkor a pasi(d) a tenyerén fog hordozni oda vissza és vurgális szavakkal élve a feneked is kinyalja, mert érzi, hogy biztonságban van és már csak veled akarja ezt is megosztani, hogy Te is azt érezd, amit Ő tőled kap. Sajnos ez tényleg egy olyan kivétel, amikor nem feltétlen az uraknak kell kezdeményezni. Nyilván el kell érni, hogy a lányok ezt megtegyék, értünk nem mondom azt, hogy nem így van.

/EGO/

De mi lett a vége a filmben is meg volt sértődve, hogy tehetett ilyet a drága férje, tény nem volt szép dolog, sőt elítélem a megcsalást (ezt már többen személyesen tapasztalhatták) ám sajnos az ilyen jellegű hozzáállás ide vezet. Ha nem kapja meg attól, akit szeret és megtenne, érte bármit akkor keres mást az igényei kielégítésére.

 Mert ez nem feltétlen kell, hogy érzelmekkel párosuljon (bár az tény hogy akkor a legjobb a sex mikor azzal csinálod, akit a legjobban szeretsz) és érzelmek nélkül csak maszturbációnak nevezném, bár a másik oldalon meg csak az érzelmi rálátás marad, ami alapján ítélünk, hozzáteszem részben jogosan. Én is így reagáltam volna ez fix. Azonban had keljek kicsit férfi embertársam védelmére, -még ha csak egy filmről is van szó, -egy ilyen dolog beismeréséhez kell a legtöbb gerinc a világon, és akiben ez megvan, megérdemel még egy lehetőséget /hála meg is kapta/.

Mi is volt ezután, ja, a tipikus emberi jellemvonás, ha nekem, rossz másnak se legyen jó. Kicsit sarkított így ez a mondatom, de lévén, hogy az esküvő előtt egy nappal nem mondanék semmit a saját dühömből kifolyólag egy vőlegénynek, pláne nem azt, hogy hülye, ha elveszi a barátnőmet az fix. Ugyan miért ne tegye meg hisz szeretik egymást. Soha nem szabad beleszólni ilyen jelleggel mások életébe. Kritikát mondani tanácsot adni és véleményt alkotni persze tessék, de mérlegeljünk (ez vonatkozik rám is, de nagyon). Az a fél mondat indította be a film cselekményét. Itt már a szenvedés és az egymásra találás nem oly fontos, mint az hogy mi miből következett és alakult ki.

Aztán, hogy a kulcsszó a LOVE hát könyörgöm, hazudunk magunknak, egymásnak, ha nem hisszük el hogy SZERELEM nélkül nem megy. Mindenkinek jól esik, ha szeretik, és szeretni meg szeretve lenni ugyan olyan jó érzés.

LOVE, LOVE, LOVE, LOVEEEEEE                                                                 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               /Szuli 16:20 :)/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egomaci.blog.hu/api/trackback/id/tr812082485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása